Firma
1 yıl önce
227 Görüntülenme

Er Çağlayan Gıda

Gıda Toptancıları
Erzincan Gıda Toptancıları
Firma Adı :
Er Çağlayan Gıda
Yetkili : (0446) 226 66 80
Adres :
İzzetpaşa, 871. Sokak No:3, 24100
Şehir/İlçe : Erzincan / Merkez

Er Çağlayan Gıda Erzincan Şehrimizde Genel Gıda ve Tekel Toptancılığı Yapmaktadır.

 

BAYİLİKLERİMİZ

Mobirise

Kurulduğu yıl olan 1973 tarihinden bu yana tüketicilerinin kaliteli tercihi olan ve gıda sektöründe liderliğini sürdüren PINAR, süt, et, su ürün gamında farklı tüketici ihtiyaçlarını karşılayan ürünlerle çok geniş ürün yelpazesine sahip bir markadır. Dünya trendlerini yakından takip eden PINAR, birçok ürün gamında liderliğini sürdürmektedir. PINAR gıda sektöründe Türkiye’yi ilklerle tanıştırmıştır.

Mobirise

1985’ten itibaren güvenilir bir şirket olarak sektörde var olan Doğuş Çay; sahip çıktığı ilke ve değerleriyle, standartlara ve insan sağlığına gösterdiği özenle, yenilikçi yaklaşımı, rekabetçi yapısı ve kalitesi ile adını gelecekte de yaşatmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Mobirise

BAT Türkiye, globalde 180’i aşkın ülkede faaliyet gösteren ve dünyanın önde gelen uluslarası şirketleri arasında yer alan BAT plc’nin bir parçasıdır. Dünyanın en büyük çok kategorili tüketici ürünleri şirketlerinden biri olan BAT’nin genel merkezi Londra’da bulunuyor.

Mobirise

Peyman olarak sürekli kendini yenileme, sağlıklı büyüme, doğru yatırım alanlarına yönelme ve enerjik çalışma ilkelerimizle bugün, Türk kuruyemiş sektörünün öncü şirketi haline geldik. Sektörde, ürünlerini farklı markalar altında sunan ilk şirket olma başarısını gösterdik ve ürünlerimizi kategorilere ayırarak her ürün grubu için farklı dünyalar yarattık, her ürünün doğasına uygun marka isimleri ve ambalajlar tasarladık. Bu kapsamda; Bahçeden, Çitliyo, Nutzz ve Dorleo markalarını tüketicilerimizin beğenisine sunduk.

Yönetici
den beri üye: 2 yıl
Yeşiloba Mah, 46023 Sk, No:72
Profili görüntüle
551 * * * * * * * * *
Favorilere ekle
Karşılaştırmak için ekleyin
Kötüye Kullanımı Bildir
© 2018 Toptancılar Sitesi. Tüm Hakları Saklıdır.