Anasayfa Blog Gıda Entegre Tesislerde Rutin Denetimler Devam Ediyor
Entegre Tesislerde Rutin Denetimler Devam Ediyor

Entegre Tesislerde Rutin Denetimler Devam Ediyor

Tarım ve Orman Bakanlığının işletmeden çatala güvenli gıda politikasına istinaden entegre beyaz et üretim tesislerinde denetimler rutin aralıklarla devam ediyor.

Bolu’da yapılan denetimler hakkında bilgi veren İl Tarım ve Orman Müdürü Zekeriya AR; “Bakanlığımızın gıda güvenliği politikasına istinaden İlimizde yer alan ve Türkiye üretiminin %33-35 aralığında üretimine tekabül gelen beyaz et üretim tesislerimizde denetimlerimiz düzenli aralıklarla devam ediyor.

Tüketicilerimizin güvenli gıdaya ulaşması adına bakanlığımız üretimin her aşamasında gerekli kontrol ve denetim mekanizmaları ile gerekli tedbirleri almaktadır. İlimizde 6 Broiler 1 Hindi olmak üzere 7 kesimhanemiz günlük 1 milyon aylık 25 milyon adet kesim gerçekleştirerek Bolu ve ülke ekonomimize önemli bir katma değer sağlamaktadır.

Güvenli gıdanın sürekliliğini sağlamak adına gerek üretim gerekse tüketim aşamasında kontrol ve denetim çalışmalarımız yıl boyu sürmekle birlikte vatandaşlarımız karşılaştıkları olumsuzlukları ALO 174 GIDA ve 112 hattına 7/24 iletebilirler” dedi.

Entegre Tesislerde Rutin Denetimler Devam Ediyor 1 – 1698089568 463 Entegre Tesislerde Rutin Denetimler Devam EdiyorEntegre Tesislerde Rutin Denetimler Devam Ediyor 2 – 1698089568 245 Entegre Tesislerde Rutin Denetimler Devam EdiyorEntegre Tesislerde Rutin Denetimler Devam Ediyor 3 – 1698089569 367 Entegre Tesislerde Rutin Denetimler Devam EdiyorEntegre Tesislerde Rutin Denetimler Devam Ediyor 4 – 1698089569 354 Entegre Tesislerde Rutin Denetimler Devam Ediyor

Abone ol ve son eklenen firmalar hakkında e-posta al

© 2018 Toptancılar Sitesi. Tüm Hakları Saklıdır.